Tisztelt Felhasználó!

 

Ez a hiánypótló munka a tűzvédelmi dokumentáláshoz nyújt hathatós segítséget, olyan bevált minták közreadásával, melyek azonnal adaptálhatóak egy-egy területre. Feldolgozásra kerültek a legfontosabb tűzvédelmet érintő jogszabályok. A tűzvédelmi szabályzat, tűzriadó terv készítése ezentúl nem jelent gondot. A tűzvédelmi oktatásra kidolgozott tematikák, PowerPoint bemutatók és írásos anyagok, tovább könnyítik a felhasználó munkáját. A pdf-formátumú kinyomtatható tűzvédelmi táblák és a felhasználható piktogramok mellett az iratmintatár további értékes moduljai jelen összeállításnak. Mindezeken túl figyelembe kell venni, hogy a CD-n lévő dokumentumok felhasználását mindenki saját felelősségére tegye meg, hiszen a bemutatott minták adaptálása, átírása (akár a jogszabályok változása miatt is) feltétlenül szükséges. A helyszínek pontos ismerete nélkül nagyon nehéz korrekt munkát készíteni, ennek ellenére találhat olyan anyagokat, melyek minden változtatás nélkül is felhasználhatók.

Jelen frissítésnek az apropója a 28/2011. (IX. 6.) BM rendeletet az új Országos Tűzvédelmi Szabályzat hatályba lépése, hiszen ez a jogszabály visszaköszön szinte valamennyi dokumentálási folyamat alkalmával.

A CD korábbi anyagának készítése közben neves szakemberekkel konzultálva született meg ez a változat, melyet a Tisztelt Felhasználó most birtokba vehet. Remélem, hasznosan tudja munkája során alkalmazni ezt az összeállítást, mely reményeim szerint megoldást ad, illetve kínál sok problémára.

A feldolgozott fájlok Word szövegszerkesztőben, illetve Excelben készültek, ezért megnyitásukhoz ezt a formátumot ismerő program szükséges. Néhány anyag olvasásához, megnyitásához  viszont pdf-olvasó programnak (Adobe Acrobat Reader, Foxit Reader) kell lennie gépén. Ez utóbbiakat külön is jelezzük.

Jó munkát kívánok!

Somogyi Gábor

Az oldal sütiket használ. Az Ok gombra kattintva, engedélyezi használatukat.
Ok